Sympozjum szkoleniowe –Szczyrk 2019- sprawozdanie

W dniach 7-9 czerwca br. odbyło się kolejne Sympozjum szkoleniowe naszej Izby. W tym roku Adwokaci i Aplikanci Adwokaccy bawili się ponownie w progach Hotelu Klimczok w Szczyrku, który tradycyjnie przyjął gości z otwartymi ramionami zapewniając wszelkie wygody.

W piątkowy wieczór przybyli goście bawili się do późnych godzin nocnych w klubie Grota, gdzie Dj serwował klasyki oraz nowości. W sobotnie przedpołudnie sala wykładowa, za sprawą naszych znamienitych gości prof. Piotra Girdwoynia i Pani mecenas Joanny Parafianowicz pękała w szwach, a na wykłady przybyli nawet najtwardsi uczestnicy piątkowej imprezy. Sobotni wieczór tradycyjnie zakończyliśmy uroczystą kolacją dziekańską, która przedłużyła się do białego rana. Goście bawili się wspaniale i trudno było uwierzyć, kiedy Dj zagrał „To już jest koniec…”.

A wszystko zostało zapisane w dokumentacji fotograficznej w wykonaniu Macieja Korbeli z Koszowski Group. Wszystko co dobre szybko się kończy, ale też szybko wraca, więc do zobaczenia za rok!

Wróć